Rendelési idő: hétfő, szerda, péntek: 8-12 óráig, kedd, csütörtök: 13-17 óráig | Telefonszám: +36 76 503 364

Dr. Kasza Beáta, Háziorvos, Kecskemét

Dr. Kasza
Beáta

Háziorvos
Kecskemét

Dr. Kasza Beáta
Háziorvos
Kecskemét

Új szabályok

Tisztelt Páciensek!

Tájékoztatni szeretném Önöket a betegellátást, a Bagoly Egészségház felnőtt háziorvosi praxisainak működését érintő változásokról, a rendelési időn kívüli betegellátásról.

A rendelési idő mindhárom felnőtt háziorvosi praxisban hétfő, szerda, péntek 8-12 óráig, kedd, csütörtök 13-17 óráig tart.

Helyettesítésemet (szabadság, továbbképzés, betegség esetén) változatlan rendelési időben (munkanapokon hétfőn, szerdán és pénteken 8-12 óráig, kedden és csütörtökön 13-17 óráig) dr. Bodonhelyi Zsolt vagy dr. Preiszinger Andrea látja majd el.

Készenléti időben (munkanapokon hétfőn, szerdán és pénteken 12-17 óráig, kedden és csütörtökön 8-13 óráig) indokolt esetben a 76/503-364 rendelői telefonszám hívásával kérhet segítséget. Az említett napszakokban a beérkező hívás átirányításra kerül az aktuálisan készenléti tevékenységet ellátó háziorvos mobiltelefonjára. Ez azt jelenti, hogy csak készenléti időben hívását VAGY dr. Bodonhelyi Zsolt VAGY dr. Preiszinger Andrea VAGY dr. Kasza Beáta fogja fogadni.

Kérem Önöket, hogy készenléti időben csak indokolt esetben, a készenléti időben jelentkező, orvosi segítséget igénylő állapotromlás esetén kérjenek segítséget.

MUNKAIDŐN KÍVÜL változatlan módon hétköznapokon 17 óra és másnap reggel 8 óra között, ünnepnapokon és munkaszüneti napokon 8-tól másnap reggel 8 óráig a központi háziorvosi ügyelet hívható a 76/516-984 telefonszámon.

SÜRGŐS betegellátást, kórházi ellátást igénylő súlyos állapotú betegek esetében a nap 24 órájában az Országos Mentőszolgálat hívható a 112 SEGÉLYHÍVÓ TELEFONSZÁMON.

Személyes megjelenést ill. háziorvosi vizsgálatot nem igénylő esetekben (információkérés, adminisztratív ok, gyógyszer rendeléssel kapcsolatos ügyintézés, leletbemutatás, üzenetküldés) használják az Erodium betegirányító rendszert. Technikai akadályoztatottság birtokában kérje hozzátartozója segítségét.

Telefonhívását elsősorban halaszthatatlan segítségkérés, telemedicinális konzultáció esetén várjuk.

Kérem, minden esetben tájékozódjanak weboldalamon: drkaszabea.hu

Köszönöm együttműködését.

Jó egészséget kívánok:

Kasza Beáta