Rendelési idő: hétfő, szerda, péntek: 8-12 óráig, kedd, csütörtök: 13-17 óráig | Telefonszám: +36 76 503 364

Dr. Kasza Beáta, Háziorvos, Kecskemét

Dr. Kasza
Beáta

Háziorvos
Kecskemét

Dr. Kasza Beáta
Háziorvos
Kecskemét

Dr. Kasza Bea

Rólunk

Dr. Kasza Beáta, háziorvos

Végzettség:

1993 Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Szakvizsgák:

1997 Infektológia
2014 Háziorvostan

Munkahelyek:

1993 Tolna Megyei Önkormányzat Balassa János Kórház Fertőző Osztály
1997 Abbott Laboratories Magyarország Kft.
2006 Amgen Gyógyszerkereskedelmi Kft.
2013 Kunszállás vegyes praxis Fut-Ka Med Kft.
2022 Kecskemét 0285-ös számú felnőtt háziorvosi körzet

Dr. Kasza Beáta vagyok. Orvoscsaládban nőttem fel, édesapám falusi háziorvos, nevelőapám fogorvos, édesanyám gyógyszerész, nevelőanyám védőnő.

Ez a családi háttér meghatározta pályaválasztásom. Érettségi után ezért jelentkeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemre. Az első felvételi vizsgám sikerült, de a társadalmi körülmények miatt nem nyertem felvételt, így három műszakos segédápolónőként Szolnokon a Hetényi Géza Kórház Szemészeti osztályán dolgoztam.

1987-ben felvételt nyertem az egyetemre, és 1993-ban megszereztem általános orvosi diplomámat. Az diploma megszerzése után a Tolna megyei Balassa János Kórház Fertőző osztályán kezdtem dolgozni Szekszárdon. 1997-ben sikeres infektológiai szakvizsgát tettem. Szakvizsga után a klinikumot elhagyva a gyógyszeriparban
kezdetben urológiával, később onko-hematológiával foglalkoztam. 2010-ben tértem vissza az orvosi pályára, háziorvosi rezidensi gyakorlatomat Kecskeméten egy felnőtt praxisban végeztem.

2013 januárjában licence vizsgát tettem, mely után lehetőégem nyílt háziorvosi praxist venni Kunszálláson. Ott 2013 július 1-én kezdtem meg háziorvosi tevékenységemet, majd 2014 decemberében a szakvizsgát is megszereztem. Kunszálláson 0-99 éves korú betegeket láttam el, így van tapasztalatom gyermekgyógyászatban is.

A bizonyítékokon alapuló orvoslásban hiszek, ezért a mindennapi gyakorlatban is ehhez a szemlélethez tartom magam. Meggyőződésem a megelőzés minden egészségügyi jólét alapja,
ezért elsődleges célom ezt a szemléletet átadni az embereknek.  Hiteles orvos szeretnék lenni, ezért nem csupán hirdetem a szűrővizsgálatok és védőoltások fontosságát, hanem jó példával járok elől, rendszeresen sportolok, nem dohányzom, amelyek szintén a betegségek megelőzésének alappillérei.

A rendelő felszereltségét folyamatosan bővítem. Rendelkezésünkre áll hordozható EKG, hordozható oxigénpalack, Doppler készülék érvizsgálatokhoz, 24 órás apne ABPM készülék, melyek jelenleg is a betegellátás színvonalát növelik, a betegek kényelmét szolgálják.
2017 januárjában elvégeztem egy kineziotape alap és haladó tanfolyamot, ezért a mozgásszervi megbetegedések kiegészítő terápiájában is tudok segíteni.

2018-ban az Országos Sportegészségügyi Intézettel szerződést kötöttem, és a praxisomba tartozó betegeimnek sportorvosi igazolás kiadására jogosult vagyok.

Máténé Nagy Anikó, asszisztens

Végzettség:

1991 Kecskemét Szent – Györgyi Albert Egészségügyi Szakiskola
1995 Érettségi
2006 E kategória

Munkahelyek:

1991 Kecskeméti Honvéd Kórház Általános Sebészeti Osztálya
1994. Meditres Egészségház – Dr. Pongrácz József Gyermekorvos Háziorvosi Praxisa
2004. Meditres Egészségház – Recepció
2009. Dr. Varga Gábor Belgyógyász Háziorvosi Praxisa

Szeretek ebben a praxisban dolgozni, pácienseket jól ismerem.

2021 ben oklevelet kaptam a Kecskemét Város Megyei Jogú Önkormányzat, Semmelweis Ignác – nap alkalmából, a pandémia alatt tanúsított kiemelkedő helytállásért.

Továbbra is forduljanak hozzám bizalommal!