Rendelési idő: hétfő, szerda, péntek: 8-12 óráig, kedd, csütörtök: 13-17 óráig | Telefonszám: +36 76 503 364

Dr. Kasza Beáta, Háziorvos, Kecskemét

Dr. Kasza
Beáta

Háziorvos
Kecskemét

Dr. Kasza Beáta
Háziorvos
Kecskemét

Dr. Kasza Bea

Rólunk

Dr. Kasza Beáta, háziorvos

Végzettség:

1993 Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Szakvizsgák:

1997 Infektológia
2014 Háziorvostan

Munkahelyek:

1993 Tolna Megyei Önkormányzat Balassa János Kórház Fertőző Osztály
1997 Abbott Laboratories Magyarország Kft.
2006 Amgen Gyógyszerkereskedelmi Kft.
2013 Kunszállás vegyes praxis Fut-Ka Med Kft.
2022 Kecskemét 0285-ös számú felnőtt háziorvosi körzet

Dr. Kasza Beáta vagyok. Orvoscsaládban nőttem fel, édesapám falusi háziorvos, nevelőapám fogorvos, édesanyám gyógyszerész, nevelőanyám védőnő.

Ez a családi háttér meghatározta pályaválasztásom. Először három műszakos segédápolónőként Szolnokon a Hetényi Géza Kórház Szemészeti osztályán dolgoztam egy évig, majd felvételt nyertem a Debreceni Orvostudományi Egyetemre 1987-ben.

1993-ban a diploma megszerzése után a Tolna megyei Balassa János Kórház Fertőző osztályán kezdtem dolgozni Szekszárdon. 1997-ben sikeres infektológiai szakvizsgát tettem. Szakvizsga után a klinikumot elhagyva a gyógyszeriparban
kezdetben urológiával, később onko-hematológiával foglalkoztam. 2010-ben tértem vissza az orvosi pályára, háziorvosi rezidensi gyakorlatomat Kecskeméten egy felnőtt praxisban végeztem.

2013 januárjában licence vizsgát tettem, mely után lehetőségem nyílt háziorvosi praxist vásárolni Kunszálláson. Munka mellett 2014 decemberében a szakvizsgát is megszereztem. Kunszálláson 0-99 éves korú betegeket láttam el, így van tapasztalatom gyermekgyógyászatban is.

A bizonyítékokon alapuló orvoslásban hiszek, ezért a mindennapi gyakorlatban is ehhez a szemlélethez tartom magam. Meggyőződésem a megelőzés minden egészségügyi jólét alapja,
ezért elsődleges célom ezt a szemléletet átadni az embereknek.  Hiteles orvos szeretnék lenni, ezért nem csupán hirdetem a szűrővizsgálatok és védőoltások fontosságát, hanem jó példával járok elől, rendszeresen sportolok, nem dohányzom, amelyek szintén a betegségek megelőzésének alappillérei.

A rendelő felszereltségét folyamatosan bővítem. Rendelkezésünkre áll hordozható EKG, hordozható oxigénpalack, Doppler készülék érvizsgálatokhoz, 24 órás apne ABPM készülék, melyek jelenleg is a betegellátás színvonalát növelik, a betegek kényelmét szolgálják.
2017 januárjában elvégeztem egy kineziotape alap és haladó tanfolyamot, ezért a mozgásszervi megbetegedések kiegészítő terápiájában is tudok segíteni.

2018-ban az Országos Sportegészségügyi Intézettel szerződést kötöttem, 2022. decemberétől Kecskeméten sportorvosként is dolgozom.

Máténé Nagy Anikó, asszisztens

Végzettség:

1991 Kecskemét Szent – Györgyi Albert Egészségügyi Szakiskola
1995 Érettségi
2006 E kategória

Munkahelyek:

1991 Kecskeméti Honvéd Kórház Általános Sebészeti Osztálya
1994. Meditres Egészségház – Dr. Pongrácz József Gyermekorvos Háziorvosi Praxisa
2004. Meditres Egészségház – Recepció
2009. Dr. Varga Gábor Belgyógyász Háziorvosi Praxisa

Szeretek ebben a praxisban dolgozni, pácienseket jól ismerem.

2021 ben oklevelet kaptam a Kecskemét Város Megyei Jogú Önkormányzat, Semmelweis Ignác – nap alkalmából, a pandémia alatt tanúsított kiemelkedő helytállásért.

Továbbra is forduljanak hozzám bizalommal!